Elektros skaitiklio pajungimas


2012-11-21 Elektra yra! 

Šiandien didi diena, Lesto nustebino, vos vakar pasirašiau sutartį, o jau šiandien per pietus skambina elektrikas ir klausia kuris kabelis? Po darbo nuvažiavau pasižiūrėti ar tikrai yra elektra – yra 🙂 Nustebino tai, kad skaitiklis 10 metų senumo su dešimčia tūkstančių prasuktų kilovatvalandžių. Tikėjausi, kad  bus naujas, skaitmeninis… Na bet manau jis dėl savo amžiaus greičiau suktis nepradės 🙂

This slideshow requires JavaScript.

Apie Mantas
Friendly, honest, smart.

7 Responses to Elektros skaitiklio pajungimas

  1. Atgalinis pranešimas: Elektra – namo įvado pajungimas (popierizmas) « AM Namas

  2. sirete says:

    Jei dėl skaitiklio tai nesijaudink, visiems jiems suteikiama 16m patikra, tai tik po 6m jį arba pakeis, arba patikrins ir vėl toliau naudosi. 🙂 O kas dėl pačio jo tipo, tai kaip tik džiaugtis reikia jog jis su mechanine dalimi, nes pats kiek bendravau su Lesto elektriku tai minėjo po to kai pastato vien elektroninį – žmonės nuo to nedžiūgauja (suprask jog apskaičiuoja ir tas sroves nuo kurių tavasis mechaninis nesisuktu, kaip pvz. į el. lizdą įjungtas, tačiau nenaudojamas TV (budėjimo rėžime)). Manau turėtumei būti pilnai patenkintas šiuo elektriko sprendimu tavo kieme.

    Patinka

  3. namukas says:

    Puikiai toks pats mechaninis veikia pas mus. Kitam name elektrinis naujas buvo pastatytas, tai reikia pastebeti, kad labai nepatogus, reikedavo stoveti ir laukti kada parodys dienos tarifo skaicius, kada nakties ir jei nespejai iskart uzsirasyt ir vel stovi lauki kol dar kruva kitokiu nesuprantamu skaiciu is leto persisuks.

    Patinka

  4. arvydas says:

    o skaitliukas toje pacioje spintoje kur ir saugikliai ?
    o saugiklius plombuoja ar nededa plombu ?

    Patinka

    • Mantas says:

      Skaitliukas įvadinėje Lesto spintoje prie kelio, viskas be abejo užplombuota, kad neišeitų vogti, saugiklius galima junginėti, kaip gi kitaip elektra name tvarkyti neišjungus 🙂

      Patinka

  5. Raimondas says:

    Tai kaip visada jie pataupo.Jis veikti tai veiks ,bet kai keis į naują tai turbūt vėl pinigų paims.Ir kaip negražiai pajungta.

    Patinka

  6. LLaurynas says:

    Man tai biški erzintų iš principo – XXI a., tuoj uzteks Teslos baterijų ir saulės kolektorių, o deda kažkokius senus skaitiklius ir dar Vilniuje.

    Patinka

Palik komentarą