2013’ieji


Laimingų 2014 metų!

IMG_1357[1]

Blin kaip greitai bėga metai ir atrodo taip lėtai vyksta statybos, nors kai pasižiūri buvo visai nemažai nuveikta šiais metais, vaizdelis tiek pas mus tiek mūsų kaime pasikeitė kardinaliai, be to buvo daug pasikeitimų ir asmeniniame gyvenime, pasikeitė darbas, aplankiau US, tapau išmanus, persikraustėm į kitą butą, antrą kartą tapau dėde. 2013 statybų sezonas prasidėjo vėlai, tik birželio vidury. Šiais metais buvo pajungtas vanduo į namą, dviese su draugu iškėlėm sienas, buvo sumontuotos santvaros, uždengtas stogas, apkalti frontonai, padaryta vidaus kanalizacija, grindinis šildymas, vidaus vandentiekis, išbetonuotos grindys, sudėti langai ir durys, pajungta signalizacija. Tiesa labai norėjom bet nebespėjom nutinkuoti išorinių sienų, tai bus pirmas darbas kai tik temperatūra pakils ausčiau 10°C.

Šis blogas per 2013 metus buvo peržiūrėtas apie 110000 kartų kai tuo tarpu pernai tuo pačiu mentu  buvo tik 22000 peržiūros o tai yra penkis kartus daugiau nei pernai 🙂

Prieš ir po 2013 sezonas

Keli kadrai prisimenant 2013

Apie Mantas
Friendly, honest, smart.

6 Responses to 2013’ieji

  1. Blakis says:

    Kiek daug gražių nuotraukų 🙂 o pozytivesnė foto spalva su kažkokia programa daryta?
    Kol dirbi nelabai matosi kad darbas juda, bet kai atsigręži ir sumuoji ką padarei, tai pasirodo kad labai daug padaryta.
    Smagių Naujūjų Jums 🙂

    Patinka

    • Mantas says:

      Ačiū, jums kraštieti irgi linkiu linksmų ir gražių naujųjų! Apie kokią tiksliai foto klausiat, galėčiau daugiau pakomentuoti, galit parašyti komentarą ant pačios foto 🙂

      Patinka

      • Blakis says:

        Apskritai apie ryškesnes foto. Gražios spalvos. Pats kai fotkinu tai pačiame aparate ijungiu pozityvias, bet noriu kitas foto paryškint. Gal yra kokia programa kuri paprastai ir greit daug foto paryškina.
        Kodėl “kraštieti“? 🙂

        Patinka

        • Mantas says:

          Sveiki,

          Svarbiausias dalykas ryškioms nuotraukoms yra šviesa, jei geras apšvietimas tai ir foto bus ryškios 🙂 Nežinau kas yra “pozityvas“ bet ne visi aparatai leidžia reguliuoti aštrumą, kontrastą ir sodrumą o be to, to geriau ir nedaryti, pc geriau susitvarko. Aš visas nuotraukas darytas telefonu sinchronizuoju Google+, ten automatiškai paryškina. O nuotraukas kurias darau fotoaparatu tvarkau su Lithroom.

          Patinka

  2. Arunas says:

    Darbingu 2014 🙂 Sekantys jau turi buti prie savo zidinio sutinkami! 🙂

    Patinka

  3. Valdas says:

    Su Naujais . Linkiu darbingu ir rezultatyviu 2014 metu. 🙂

    Patinka

Palik komentarą